Uppdatering!

Jag har inte haft tid att uppdatera på ett tag :( Har haft fullt upp med annat!
Hoppas att ni inte är helst uttråkade med tanke på att jag har bästa bloggen... ;)

Sitter just nu och bara tänker på hur mycket jag bara vill flytta och hur mycket jag bara vill bli klar med skolan och börja jobba! Jag vill och det är nu! Hoppas att skolåret kommer gå fort och längtar så mycket till vi ska praktisera! Idag har jag inte gjort någonting mer än att lagar mat och städat. I morgon är det skola ett stort måste. Jag ska inte slarva nej nej fy på dig Sandra!

Ska visa er bilder sedan när jag har tagit kort så klart hahah annars kan det bli svårt :D


Dags för Lördag eller?

Haha ah kanke för dig men inte för mig. Jag ska snart tvätta eller ja klockan 16 :( Tidigare idag var jag i Stinsen och gjorde mina naglar. Jag klarar mig fan inte utan dom känner mig naken :O Haha..
Vad ska ni göra idag? Får se vad som händer ikväll men nu måste jag sortera alla denna tvätt!


Är hemma hos Melina!

Är just nu hemma hos Melina. Vi har ju haft middag och efter att alla åkt hem så ska vi ta en tripp till pubben :)
Det blir jag, Melina, Älsklinge, Kungen och Far. Kommer Bli trevligt. Nej nu ska jag fixa det sista och vara trevlig med alla andra. Uppdaterar i natt/imorgon! Kram på er alla och hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag :D

Jag bara älskar våra bästa år!

Satt nyss och tittade på våra bästa år! Jag bara älskar den serien. Synd att den är på dagarna och inte på kvällarna bara med tanke på att nästan ingen kan titta på dagarna :( Just nu är det så spännande också så man knappt kan slita sig!

Idag ska jag och älsklingen på middag hos Ewy och Melina. Åh så mysigt...Sedan kommer också mormor och morfar dit samt morbror. Tycker att det är kul när man kan träffas allihop eftersom det inte händer så ofta. Hoppas på att älsklingen kommer hem från jobbet snart så vi kan fixa lite innan vi måste åka. Nej nu ska jag städa lite och sedan plugga i någon timme.

Vi ses senare sötisar!




Äntligen va?

                  

Halloj!

Förlåt att jag inte uppdaterat förens nu! Har haft fullt upp hela dagen :/ Idag gjorde jag mitt tredje prov i skolan och fick godkänt! Så sjukt skönt att veta att man inte kommer efter med någonting och att man snart är klar med boken! Hur som helst så var jag och mamma och simmade idag. Det var väldigt länge sedan men jag kände att jag behövde röra på mig. Det är även bra för min rygg att simma och motionera. Vi simmade 1 kilometer och det tog ungefär 40-45 minuter. Efter det  tog vi oss en tripp till Cafe Solo igen! Mohaha så smarrig sallad där!

Nu ska jag fixa en sak! Tjing

Jag har en vinnare!

                    

SÅ OTROLIGT FIN!

   

Va roligt ...



Fick ett grattis på namsdagen av en läsare! Visste inte ens själv att jag hade namsdag haha :D Jag brukar aldrig ha någon koll på det där med namsdagar tyvärr det är inte så viktigt för mig som för vissa andra! Men tackar för kommentaren, självklart så blev jag ju glad för vem skulle inte bli det när man får en så fin kommentar av en läsare? Grattis även till alla som heter alexandra :D för ni har nämligen också namsdag idag haha.


haha juste!

Jag måste ju självklart dela med mig av mitt och Melinas husdjur som vi har/hade på landet i sommras. Vi hade mycket kul åt detta lilla kryp. Vi satt nämligen och spelade monopol och satte ett monopol hus över krypet (Berra). Det slutade med att hela jävla huset började vandra iväg hahaha! Han gick iväg med vårat monopolhus och jag har lika kul för varje gång jag ser denna bild! Ni ska få se den ni med här kommer den! mohaha

Vad tycker ni? Visst är han bara fööör sööt? ;) hahahahhaha




Goddag alla glada där ute!

Hoppas att ni är på lika bra humör som jag :D Men det antar jag att ni alltid är haha..Framför allt när ni läser min blogg eller hur? Då blir man alltid på topp humör! Idag har jag inte gjort någonting mer än att jag har suttit vid bordet och pluggat i 2 timmar..Ganska knepiga kapitell just nu så måste lägga på ett kål eftersom jag har prov på onsdag igen! Till lunch idag blev det en fräch tonfisk sallad eftersom jag håller på att tränar och äter nyttigt (så gott det går i alla fall haha) Ingen mer cola och snart inga mer cigg, kan ju inte bli bättre eller hur?

Hur som helst så ska jag bara göra en snabb uppdatering för er som undrar varför jag inte uppdaterat förens nu men mitt internet håller på att krånglar SUCK.
Så jag uppdaterar senare och då kommer ni få se vad jag ska köpa idag haha..Så perfekt för mig som älskar att...Mer får ni tyvärr inte veta Än, utan det får ni veta ikväll! :D



Tror ni att jag är glad över det jag ska köpa eller arg? (till min älskade sak här hemma)
Jag är inte lika * som jag ser ut :D haha men men det får ni ta !
Puss så ses vi senare.

Ooooh Yaaa!


Jag har suttit och funderat ....

Över vad jag borde skriva om och om det finns någonting speciellt ni tycker jag borde göra för att min blogg ska bli lite bättre än vad den är idag. Jag vet ju att min blogg är en av dem bästa redan men vore kul med lite förändring. Kan inte ni ge mig några tips på någonting som ni skulle tycka var kul att jag pyssla med här på bloggen förutom alla dessa tävlingar, frågestunder osv...? Skulle tycka det vore roligt att göra någonting för er som ni tycker är intressant eller roligt att följa.

Skulle bli otroligt glad ifall ni ville göra mig den tjänsten :D Åh tack så söta ni är!


Cafe Solo!

                       


Tjolahopp!

Är super glad för jag fick G på båda av mina prov! Bra va? ;) Hur lyckat som helst och är så grymt nöjd med dagens insats...Kom nyss hem ska snart göra mig i årdning för att senare åka hem till min pappa där jag och älsklingen ska äta middag, Oh så trevligt! Vi ska vad jag hört äta någonting med biff så får se vad som årdnas! Åh så glad jag är nu är det bara ett prov kvar i vård & omsorg sedan 3 kvar i medicins grundkurd!

Till luch år jag en super god sallad som jag köpte på Cafe Solo i Centrum. Det var bland det godaste jag ätit på bra länge så om ni bor i närheten rekommenderar jag den skarpt! Tog en bild så jag kan visa er när jag kommer hem till pappsi då min sladd är på rymmen haha..

En glad Sandra :D



Tjing så länge!


Måste klara av det...!

Sitter just nu och pluggar. Har som sagt prov om exakt en timme. Åh jag måste klara det! Är så himla nervös...
Hur som helst så ska jag snart bege mig till skolan nu! Höres senare alla söta!




Önka mig lycka till :D
Puss

Nice va...?

    

I like it!

                         

                    

                                         Det här är muuuuuuuuuuuuuuuums!!

Godmorgon!

Tänkte bara påminna er om att senare idag/kväll kommer det ut en ny tävling på bloggen som jag inte tror ni vill missa! Hoppas ni ALLA är med och deltar så ses vi senare... Mohaha!
Glöm inte heller att jag har ny tävling varje vecka!
Nästa tävling är veckans blogg wihoo!


OBS!! Snart kommer min blogg att vara Sandera.se och inte Sandera.blogg.se!!

Woooho!

Ta nu chansen att bli medlem på www.gratisbio.se där du just nu kan få ta del av 5000 gratis poäng om du är med och tävlar! Gratisbio är en sida för alla i alla åldrar där du får gratis biobiljetter, presentkort på kläder och en massa annat.. Så varför inte checka in och se efter redan nu? Det ända du behöver göra är att bli medlem och sedan börja samla ihop dina poäng så kommer du också bli en lycklig person som får "julklappar" i brevlådan!

Vi ses där!

Snacka om slappkväll!

Hur mysigt och skönt som helst att bara så vara för sig själv och njuta av stunden! Eller vad säger ni? Är det inte därför vi har dessa söndagar? I morgon börjar en helt ny vecka och jag måste må bra och gå till skolan. Är orolig nu när jag tycker att det är så kul att det ska bli något problem eftersom jag längtar så mycket efter praktiken och vill inte komma efter. Haft lite ont i magen idag men vet inte om det har med "gallan" att göra. Vi får väl se hur jag mår i morgon och hoppas på att jag får den där remissen läkaren skulle skicka, att det inte har 6 månader eller längre. Hoppas på ett bra resultat i alla fall vore både jobbigt och tråkigt annars!

Nej men nu ska jag sluta tjata om alla dessa sjukdommar ni lär ju bli galna på mig där ute om att tjat hit och dit haha. Jag får helst enkelt prata ut på min andra blogg.. Mohahah de ni!

Nu hade jag tänkt att jag skulle försöka plugga nån timme och sedan ta en dusch...Får se i vilken ände jag börjar. Jag är så trött men vad gör man när man måste? Det är bara kämpa tills ögonen slocknar! Men vi höres senare eller i morgon era sötbollar!




Godmorgon!

Sitter för tillfället hemma hos min mamma ute på Adelsö (Ekerö). Hur mysigt som helst. Idag blir det nog bara att plugga och ta det lugnt. I morgon har jag mitt första prov så måste repetera inför det. Povet är från våran bok Medicins grundkurs Oh så trevligt! Hur som helst så känner jag mig fortfarande inte på topp men det ska nog bli bra snart hoppas jag. Känner mig fortfarande förlamad i både armar och ben så tänkte försöka ta en promenad för att känna mig lite piggare.

Nu ska jag i alla fall fixa min nya design som troligtvis kommer att komma upp snart. (Hoppas)!
Hoppas den blir som jag tänkt mig bara annars blir jag deppig.. Huuh

Höres senare mina söta läsare!


Inga plus poäng här inte!

          

Dålig uppdatering bara för att...

Jag har legat inne på sjukan i över 1 vecka! Faaan va det var tråkigt men kanske bra? Jag höll för det första på att bli galen då jag inte fick som jag ville haha mitt morfin HöHö.. Vilket jag förstår nu varför jag inte riktigt fick! Med tanke på att jag varken kunde baj*a eller Kiss*...Hur som helst så blev jag hemmskickad i Onsdags då dom säger att dem inte kan ge mig någon som helst diagnos på mina problem. Dom hade alltså ingen aning om varför jag hade så pass ont, och varför jag spydde upp allt jag fick i mig. Fick både dropp och morfin men varför vet dom inte ... Hmmm! Hur som helst så klarade jag av att vara hemma 1 natt vilket sedan ledde till att jag var tvungen att åka in igen (igår) eftersom jag inte har fått behålla någonting av det jag ätit.

När jag kommer till Danderyd så säger dom ja det ända dom hittade på dig var ju en systa på äggstocken!! VAAAAAAA?? Varför i helvett* säger dom det nu för och inte när jag låg i 1 vecka på sjukan?? Sjukt irriterande. Hur som helst så trodde dom i alla fall att det var gallsten. Vilket dom på min avdelning där jag låg sa att det absolut inte var eftersom dom hade gjort alla undersökningar man kunnat göra och hittade inga stenar..

VILKET BULLSHEET! Dom hade gjort en skiftröntgen men inte ett ultraljud som man tydligen ser dessa stenar dydligast med.. Hmm vilken skola gick dom i om jag får fråga?!

Ett tips var hårda och fråga huuuuundra gånger vad dom gjort för undersökningar på dig när du väl hamnar på sjukan... För dom har nadaaa koll!

Just nu sitter jag hemma och försöker trycka ner lite Yogurt i min lilla magsäck som inte vill vara min vän just nu. Blir det värre som dom sa måste jag åka in yttligare 1 gång och om dem hittar stenar måste jag akut opereras! Så håll tummarna på att jag inte får ont för det orkar jag inte! Jag vill inte heller jag hatar sjukan... :(

 En trött sittsovandes Sandra på Danderyd!


Kööööööör bara!


Haha omg!

Ja du vad säger man om detta? Hahha ja det blir ju vad man gör det till eller hur? ;)
Hahah herregud hade jag varit hon hade jag gömt mig! Det är nog inte alltid kul att vara känd va? :D haha...





Lova mig att aldrig mer gå utan smink KISSIE! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!


Äntligen va?

         

Vad kan detta vara...?