Jag är sliteeen!

Idag kan man säga att man är rätt så sliten. Hade kul igår, dansade rätt  mycket och träffade mycket bra människor. Det är alltid kul när man träffar nya trevliga personer ute... Eller hur?
Hur som helst så såg jag att någon hade kommenterat och undrar när jag ska utse en vinnare i tävlingen och det kommer jag göra på onsda. Vilken tid vet jag inte så ni får kika in då och då och hålla koll. Men hoppas inte att ni glömmer kommande tävling också. Deen kommer vara grym!

Tack också till alla er söta som skriver så fina kommentarer! Det uppskattas!
Hoppas att alla ni där ute hade en lika trevlig fredag som jag. Idag blir det bara mys i soffan med massa gott. Till det ska vi se austrailia som går på kanal + first! Ha en fortsatt trevlig helg. Uppdaterar igen lite senare.

Dax att vilaaa...




Snart ska jag bege mig av...

Ikväll är det utgång igen och det kommer bli superkul...
Är riktigt taggad! Jag ska möta upp dom andra brudarna + grabbarna i stan för dom har varit och kollat på hockey så åker vi direkt dit vi ska. Som det ser ut nu så är vi runt 10 stycken som ska ut vilket gör det hela mycket mer roligt. Hoppas att det blir en "lugn" ute kväll idag och hoppas att vi står över shottarna denna gång haha.
Dax att fixa sig!

Vad ska ni göra ikväll? :D


Nu är det dax för


Wooohooo...


Haha herregud ...!

Haha jag skrattade så mycket så jag grät när jag kollade på min statistik på blogg.se!
Vad tycker ni om detta? Kan det vara så att jag endast hade 1 besökare den 28/1? Det tror jag inte eftersom jag fick över 150 kommentarer från 150 stycken olika bloggare. Jag vet ju att blogg.se har krånglat hela dagen men statistik ska vara statistik och den ska dom se till så den stämmer...

Eller vad säger ni? Hahah! Kanske dags att ta kontakt med blogg.se och fråga vad meningen med statistiken är. Ska den finnas bör den också fungera!



Härligt härligt ...


Nu har jag ont igen!

Det känns som om jag är den ända i denna värld som alltid får ont i huvudet. Men det är inte heller vilken huvudvärk som helst utan det är migräään! Fan vad jag hatat att ha det. Är det ens någon i denna värld mer än jag som har haft det? :O
Hur som helst så ska jag tvätta snart och hur jag ska orka det med ett galonhuvud vette fan...
Jag skulle behöva äta ett helt paket med tabletter så att jag kan bli människa igen. Suck

I morgon är det fredag och troligtvis utgång. KUL OHYA! Hoppas att alla ska med och att vi blir många... Det är alltid lika kul när vi är ute oavsätt vem jag går ut med. Igår tvingade Linnea mig halft att förlja med till Ego men jag bangade för jag var så sjukt trött. Så jag får väl ta igen det imorgon ! haha..

Vad ska ni göra denna helg?


Muuuummmsss...


Visste ni att detta är en av mina favoritlåtar..?

 

Nu vet ni det i alla fall .. Men vad tycker ni om denna låt? Jag älskar den !

Yes passa på nu!


Nej meeen...


Uppe med tuppen och snart är det

Men jag lovar att komma tillbaka! Haha ;) Jag ska bara till skolan som man göra varje dag. Men idag är det lite speciellt och varför det är en speciell dag idag får ni inte veta! Mohaha... Men hur som helst så har jag varit vaken sedan 06.00 då A åkte till jobbet. Så skönt när man får ha ensam tid hemma. Bara få sitta och glo på morgon tv och dricka te i lugn och ro. Är det ingen mer än jag som tycker att det är helt underbart? Idag börjar jag skolan klockan 9 :D skööönt!

Efter skolan ska jag gå förbi två äldre hem och kolla praktikplats. Kommer bli superkul med första praktiken som börjar snart. Ska bara hitta en trivsam plats och som inte ligger allt för långt bort. På vägen efter att jag kollat upp praktikplatsen ska jag gå till Vi-butiken för att hämta 3 paket som har kommit på posten...

Vad kan det vara för någonting? Hmmm ....
Jag kan ta en snäll bild på mina paket senare ikväll. Men så länge säger jag hej då och hoppas ni får en bra dag. 




PUSS&KRAM


*


Ååååååååååååh


Hmmm

   

Ingen bra dag idag!

Nej för igår var jag, Angelica och Melina på Kleins! Vi hade skit kul eller i alla fall jag :D Men kvällen började hemma hos Melina i Husby där vi förade med vitt vin. Vid 11 åkte vi in mot stan. Hela kvällen tillbringade vi som alltid på Kleins, så jävla bra! Roligt hade vi och många konstiga människor träffade man också på som vanligt. Hur som helst så fick jag 2 ragg vilket var tråkigt för dom för jag är ju redan upptagen som ni vet ;) mohaha.

Såå om någon där ute söker en man kan ni ta Ali som jag dumpade igår haha!

Hur som helst så har jag mått "super bra" idag vilket inte är så kul. Alltså har jag mått piss och bara sovit och ****** hela dagen! Angelica och jag promenerade vid halv 2 till pizzerian och åt en varsin baby pizza som var hur stor som helst. Sedan kom pappa och hämtade oss för att bege oss mot ******. Nu ska jag ta mig en tupplur i badkaret sedan ska jag sova i tid! I morgon är jag ledig WOHO så otroligt nice.. I like it. Kleins i morgon eller? ;) Någon av mina fans som ska med? haha


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HAHA


WOOHOO!


Dagens middag ...!


Migrääääääääään!!

                                      Uppdaterar senare ligger just nu med migrän! Fy ...

Sist men inte minst


Gör som jag!


*

             

En dusch för ...


Är du som jag?


Jovars!

            


Av en läsare...


                               "Kan väl ändå inte bli bättre, eller? Håller ni med honom?"
                                       www.tjockdorian.blogg.se


Igår började allt igen!

Igår började skolan igen! Så himla skoj. Skulle vara där 9.00  13.00 men vi fick gå redan vid halv 11. Efter att vi hade slutat var det bara att bege sig till centrum för att hitta skolböcker (eftersom man måste köpa det själv) vilket dem självklart inte hade där! Så då var det bara ringa pappsen så fick han åka med mig till Norrtulshögskola och sedan Thorildsplans. Där dem fanns. Sedan direkt till Universitetet för att köpa en bok som kostade 529 kronor! Helt galet och bläää...!

Igår kväll började vi också lägga det nya golvet i hallen...
Älsklingen kämpade med att hinna men vi han dock bara till 9 så han ska fortsätta idag :) Kommer bli mega snyggt vänta bara så ska ni få se vad A kan göra ;)

Föresten så har jag köpt en ny bärbar data.. Det ni! Så ska lägga upp lite bilder på den och lite annat jag köpt Sååååå spännande va?

PUSS SÅ LÄNGE!!

Statistiken...



Det är sant jag kan inte se vilka ni är när ni läser eller går in på min blogg!
Det är jätte tråkigt att inte kunna kika in på era blogg med! Så kan ni inte göra mig en tjänst och skriva en kommentar när ni kikar in och skriv gärna eran blogg med! Sedan är det många av er därute som kommenterar men inte skriver era bloggar. Är det för att ni inte har någon eller? Om ni har får ni jätte gärna skriva dem så jag kan kika in hos er med!

"Det är väl kul att få besök av mig?"





Hittade en stoppa Kissie blogg! HAHA



Jag döör! Jag hittade nyss en blogg som är till för att stoppa Kissie! Hur roligt kan det inte vara? Jag undrar ibland vad folk tänker. Ska dom stoppa alla som har blogg och som tjänar pengar på det?

Haha, vem ska i så fall stoppa mig och min blogg?
Hur som helst så går det inte bara att stoppa någons blogg. Det är väl bara bra om man kan tjäna pengar på sin blogg eller hur? :) Det tycker i alla fall jag. Kan man tjäna 2000 kronor på 10 minuter skulle nog ingen i denna bloggvärld tacka nej till att få! För er som vill bidra med pengar går sjävklart in på dessa bloggar...

√ Du går in på min blogg, jag tjänar pengar!

√ Du klickar på min reklam, jag tjänar pengar!

√ Jag skriver om andra företag, jag tjänar pengar!

√ Statestiken höjs, jag tjänar pengar!

Allt som du/ni gör gör att jag och andra människor i detta samhälle tjänar pengar. Om det så är 1 krona eller 2000 så "tjänar" man på det i längden.
För dig som är intresserad maila mig på
[email protected] och fråga så svarar jag ärligt på det du undrar över.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitter just nu med en drink i handen som kära Glenn gjorde åt mig samtidigt som jag tog en tripp ner till datorn, MUUUMS! I natt blir det till att sova kvar här eftersom ingen kan köra bil. Fick en massa fina saker bland annat pengar, presentkort osv. Maten som dem serverade var köttgryta med ris och fetaostsallad! Synd att ni sitter på andra sidan skärmen. Jag lovar hade ni varit lite närmare hade ni fått smaka! WOOOHOO!






Idag ska vi bort, skönt!

Idag ska jag och A åka till min mamma för att fria "lilla julafton" Haha lite sent kanske men eftersom dem var bortresta under julen så får vi ta det nu istället. Kommer nog att bli otroligt mysigt men framförallt väldigt kul eftersom hela min släkt kommer också...Inte så ofta man ses så där allihoppa.

Gårdagen var lugn. Kom inte hem förens runt 11 och då kändes det som om det inte var någon mening med att åka in till stan. Vi hade åkt med Melinas och A s pappa till flygplatsen. På vägen till Skavsta åker man på E4an och där finns det inga lampor på vägen vilket gör att man inte ser så bra när man kör. Vilket ledde till att vi höll på att krocka med ett stort JÄV*A rådjur som stod mitt i gatan. Som tur var så snuddade den till backspegeln bara men i 100 km/h kan det smälla rätt hårt om man krockar med en sådan bumling!

Någon som någon gång i sitt liv varit med om något liknande? :O


*



   * Studera klart på Komvux!

   * Få bra betyg

   * Söka till högskola om så är möjligt

   * Flytta till dröm lägenheten

   * Åka till Cypern
 
   * Tatuera mig

   * "Läppförstoring"

   * Träffa älskade Amanda snart, och alla andra kära vänner!

   * Kämpa mot allt det som är jobbigt

   * Åka på stoooor fest med Melina i England (hoppas)!

   * Åka till Göteborg

   * Ha en sjukt rolig sommar

   * Sluta drick så mycket läsk och börja träna mer!

Detta var bara lite av en massa massa! Finns det någonting speciellt som ni vill göra eller ska göra under 2010? Är nyfiken på vad du vill/ska göra under 2010! Kanske kan ge mig något förslag? :D


Varför är ni så lika? haha

Ja, jag fick den förfrågan på min mail är det inte sjuk? Nu börjar dom gämföra mig med andra bloggare!? Alltså kom igen, jag gör detta för att det är roligt och för att det är skönt att skriva av sig ibland. Vill inte utmärka mig som ett pucko som tex Kiss********... Herregud det säger väl sig själv, eller?

Det är i alla fall bra att ni gillar det jag skriver och det uppskattar jag självklart. Men att gämföra mig med puckade människor är ingenting jag uppskattar.. Eller? "Detta gör jag enbart för att tjäna pengar på er läsare" sa hon och log. Haha ja, det är ju det jag säger knäppare freeek får man leta efter! Håller ni inte med? :O



Hur som helst så är det fredag idag och jag funderar skarpt på en utgång. Men är lite tveksam till detta då jag fortfarande är GALET sliten i kroppen. Fast jag känner att jag skulle behöva komma ut ett tag. Hatar min lägenhet och då går det ut över allting annat! Snälla ta mig härifrån. Ikväll om det blir utgång måste jag få folket att gå åt rätt håll alltså mot stan (Kleins). WOHO, I WANT GO BACK!

 

HAHA NU KOMMER MELINA ATT DÖDA MIG :D MEN DET SKITER JAG I!
PUSS SÅ LÄNGE!

*