Wohoo!

Är du en som älskar kläder? Kolla in bästa hemsidan i så fall. Här får du pressentkort som ger dig GRATIS KLÄDER! Tryck på länken nedan:

http://www.gratisklader.se/?r=194050

Godagens!

Halloooj i stugan. Idag har jag varit i skolan. Första dagen efter sommaren. Lika trevligt som alltd att träffa alla igen. Superduper kul! 08.00 i morse hade vi prov i social omsorg dock inte lika trevligt var ungeför 8 a4 sidor fullsmockat med provfrågor...Suck.. Jag kan inte säga mer än att jag just nu har en dunder nackspärr! Men det var det värt. Just nu längtar jag bara tills praktiken vi ska ha på sjukhuset. Hoppas jag blir plaserad på Danderyd.

Är så himla trött idag. Känns som om det skulle vara värt att ta sig en powernap! Men då kan man väll inte sova i natt. Nu är jag ledig 1 vecka till tydligen då som håller på att fixa med skolans lokaler blääääää.....

Tjingeling nu ska jag gosa med Kaja (Hunden)
Puss och Kram

Tvungen att visa er...


Idag var det ingen bra dag!

Jag har suttit och varit så himla sur hela dagen. Eller ja i alla fall halva :P
Tidigare idag när vi kom hem krasade datorn där alla våra bilder från Cypern var! Ink alla mina document jag skrivit som ska skickas in till skolan. Gissa om håret reste sig eller?!

I vilket fall som helt så har min man fixat detta nu så nu är allt på plats igen och alla bilder från cypern sitter på cd skivor. Hahah det gick åt 10 cd skivor till att lägga in bilderna på. SUCK*

Hur som helst så sitter jag just nu och pillar lite. Ska lägga ut en trevlig sak på bloggen vid något tillfälle så ni tycker om mig som förr. Det var ju ett tag sedan jag blogga nu. Men jag är impad över hur alla snabbt som blixten kom tillbaka till min blogg vid första inlägget. Jag menar det ser lovande ut för min del! Mohaha...

Jag måste bara avsluta med att säga jag vill till Beeeeeerlin NU!

Puss och kram.

Tyskland här kommer vi?!

Förhoppningsvis ja.. Melina, Hanna, Angelica och jag åker till Tysklands den 26 aug vilket jag verkligen ser fram emot. Det ska ju vara rena kapstaden med mängder av party klubbar. Wow detta är galet. Jaja i vilket fall som helst så är det första gången jag åker iväg själv haha. Jag tror jag kommer få lite panik när jag står på flygplatsen men som tur är har jag mina underbara vänner med mig.

Förra helgen var vi på Pride. Det var GRYMT! Sheet säger jag bara det var fan bland det roligaste jag gjort på länge! Tyvärr blev min väska snodd dagen därpå så hela helgen blev inte så lyckad som jag hade förväntat mig.

En sak till som ni nog inte hade en aning om är att jag nu har skiljt mig. Ja alltså inte med min man utan med mig 1a. Den var ju bara för mycket som ni vet. Jag bor just ni i ett radhus på 3 rum och kök, inte dåligt va? Tänkte väl. Måste bara försöka få till en liten inflyttningfest eller någon sådant (SNARAST)...

Här är en bild på vårat söta lilla boende.

Ikväll var det fotboll och jag hade tänkt att jag skulle med till pubben för att glo på den. Men eftersom att jag är fattig som en riddare så fick jag sitta hemma. Va fan ska jag med ut och göra om jag bara ska sitta och glooo noway. Hur som helst så åker vi ju ändå snart så det kanske inte är så synd om mig som jag känner mig. Buhuu..

Peace and love.