*

                   


                              

Ha en bra kväll alla!

                            


Nyårstävling!!

Nu kommer en ny tävling. Det gäller att NI kommer på en rolig sak som vi (melina, A, Costas och jag) kan hitta på nu när han kommer idag. Det är så svårt att veta vad man ska göra så här under vintern är mycket lättare under sommarn. Men till dig som ger mig bästa tipset kommer att få en mycket poppis klocka! Nämligen denna vackra!

Så ge mig nu de bästa tips DU kan komma på och kommentera dessa. (går bra med fler än 1)
Han ska vara här i 10 dagar så tipsen ska inte bara handla om idag utan alla dagar eller i alla fall någon dag..

PUSS & KRAM!


Nej nu må jag gömma mig!

Haha ja, jag sa ju igår att jag skulle visa er mitt fina resultat av min bakning...Men det slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig...Eller ja, rättare sagt började inte som jag hade tänkt mig!

Det började ju självklart med att jag satte på ugnen vilket man brukar göra när man ska baka. Jag satte mig därefter en stund framför datorn medans jag väntade på att ugnen skulle bli varm. Efter en ca 10 minuter en kvar så känner A att det luktar bränt och frågar mig vad f*n det är jag bakar vilket han fick som svar: Ja, det jag har bakat hela tiden. Haha ... Tillslut gick han in i köket för att se efter. Därefter sprang han ut och sa till mig: Sandra för i Helve**e ska du baka skärbrädan eller??? Jag hade tydligen lagt den i ugnen och ni kan ju tänka er hur detta sluta?! Det slutade i kaos och det luktade gift i hela lägenheter (vilket jag dock inte kände då jag var så förkyld) men turen hade vi att A kände det i alla fall!

Jag har tagit en BILD på min bakelse (skärbrädan) som nu sitter fast i gallret som egentligen ska sitta i ugnen...! Jag lovar er att jag ska lägga upp detta så fort jag hittat min sladd som aldrig är där den ska vara.

Det var en tråkig/rolig uppdatering från mig. Nu sitter jag och dricker te medans jag bloggar!
Sedan blir det bums i säng!



PUSS PUSS ALLA SÖTA DÄR UTE!

Julstädning och bakdag?

Ja det låter ju blää.. men vad ska man göra om man måste ha det fint till jul? Jo städat och prydligt. Den 28e kommer A,s pappa till Sverige och vi ska då äta massa god mat och hitta på massor av roligheter! Dessutom ska vi fira nyår tillsammans vilket troligtvis kommer bli superkul! Som sagt det var ett tag sedan vi sågs så det kommer bli mycket skratt och glädje. Självklart kommer jag att ta en massa bilder som jag också kommer visa er. Men för att återgå till det jag skulle så skulle jag tala om att jag hade tänkt baka idag beroende på hur jag mår dvs. Hade tänkt göra lite knäck, pepparkakor, och kärleksmums. Denna jul kommer jag hoppa över att baka lussebullar för det tycker jag inte är speciellt smaskigt.. Och i vanlig ordning så ska jag inte bara tänka på mig själv ;) nej för jag ska också baka pepparkakor till min käraste vilket jag inte heller gillar!
Vi får väl se hur detta går!

Bjuder på bilder från cypern 09! Åh vill tillbaka nu, nu nu! I love Cyprus.
Hur som helst så ska jag visa er mina resultat när jag väl är klar!

  


På torsdag är det julafton!

Japp på torsdag är det jul och detta år ska den firas med A och hans släkt. Kommer bli trevligt att vara med och äta god mat och ha det trevligt. Alltid lika kul när folk erbjuder sig :).
Hur som helst så längtar jag hur mycket som helst tills kalle anka WOHO där kan man prata tradition. Eller vad säger ni?

Jag kommer att fira min jul 4 gånger i år,
på grund av att min mamma och hennes sambo åker till blekinge. När dom kommer hem blir det "jul", óch andra dagar sedan med resten av släkten. MYS!

Hur ska ni fira eran jul?





www.gratisbio.se, en sida för alla!

Hej alla kära blogg läsare! Eftersom  jag är så bra på att rekommendera olika bra saker som passar alla!
Kan väl inte bli bättre va?

Hur som helst så är det super lätt. Det ända ni behöver göra är att logga in på www.gratisbio.se där ni sedan blir medlemmar. När ni sedan blivit medlemmar loggar ni in på den hotmail ni angivit vid registrering. På eran hotmail kommer ni att ha fått en länk där det står aktivera ditt konto vilket ni då själv klart gör. Sedan är det bara att sätta igång. Hur bra som helst och bara namnet säger ju en hel del att man får gratisbio biljetter men, det finns också en massa andra roliga saker att ta del av. Så gå nu in på www.gratisbio.se och se vad som passar dig.

Det du sedan ska göra när du loggat in på din sida är att samla så mycket poäng som möjligt. Därefter får du pressentkort, biobiljetter och mycket annat för dina poäng.

För mer info ... WWW.GRATISBIO.SE


Ingen bra dag idag!

Idag eller rättare sagt hela veckan har varit kaos! I måndags var jag typ magsjuk och spydde som en gris och i onsdags fick jag feber och ont i halsen + att jag igår nästan bröt foten. Jag vrikade den så nu kan jag nästan inte go! Fan vilken otur jag ska ha! Hur som helst så spelar det inte mig så mycket roll men jag missar ju en massa genom att ligga hemma och vara sjuk.

Idag pratade jag med Elin hon frågade om jag skulle med på Afterski fest men det är ju otur för mig att jag lyckats bli sjuk..Hon skulle ha på sig lång kallingar, skidstrumpor och underställ, lät riktigt nice må ja säga och sedan var hon förberedd med en flaska jägermeister.. MUMMA! Det är vad jag skulle behöva just nu känner jag...!
Och Melina frågade om jag skulle med till Kleins men det gick tyvärr inte det heller.
Nej får bli en jävla massa te och värktabletter för min del!

Idag har vi i alla fall skrivit på alla papper!
Det får mig att känna mig lite piggare och det får mig också att känna mig mycket gladare. Ser verkligen fram emot detta och det gör älskade A också. Han är jätte glad och så länge A är det så är jag det med. Hur som helst är det rätt lyxigt att bo i radhus som 19 åring.. Eller vad säger ni? Det tycker i alla fall jag. Nu får vi bara vänta och se.
Kommer bli så skönt i så fall att bara ha en egen tvätt stuga i sitt eget hem och slippa tvätta med andra! WIE

Kan du förklara för mig... varför?

Ja, det kan man fråga sig. Det är jobbigt att tänka på det som händer men det är ingen ide att lägga ner mer energi på att gå runt och försöka ändra på saker och ting för der kommer aldrig att ske en förändring!
Hur som helst så vet du vart jag står. Jag säger vad jag tycker och det är så livet fungerar. Man måste kunna se vad man gör och kunna sätta sig in i andras situationer det är i alla fall någonting jag fick lära mig sedan jag var liten. Jag känner bara sorg..

Ibland kanske jag bryr mig lite för mycker om vissa saker, och jag kan heller inte riktigt sätta ord för varför jag bryr mig, det är som en plikt att jag MÅSTE bry mig om folk runt omkring mig. Egentligen skulle jag bara vilja skrika rakt ut och säga precis vad jag tänker och tycker trots att det sårar. MEN, jag tänker mig för innan!!

Jag kan inte hata men jag kan heller inte älska. Jag har försökt så många gånger men får aldrig någonting tillbaka. Jag kan inte acceptera det som pågår. Du vet vad jag tycker och du vet vad som krävs men varför är allt fortfarande på barnnivå? Jag orkar inte mer, men jag vet att du orkar för du inte tänker på hur mycket det sårar. Hur mycket det faktist känns att behöva höra och ha det såhär. Jag lider med dig, men du lider ingenting för oss.

Jag ger upp nu! Jag tänker inte vara snäll längre. Jag är jag och det kan varken DU eller någon annan ändra på. En dag kommer du att förstå vad jag pratar om, men då är det redan försent. Jag tänker inte hjälpa dig eller någon annan mer.. Jag tänker bara hjälpa sånna som vill ha min hjälp!

TACK FÖR MIG!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vänder mig om och tänker vad fan håller jag på med? Min kropp säger sluta nu Sandra! Det slutar med att jag endast rökt 6 cigg på mer än 4 dagar! Fy fan vad jag är bra.. Jag har rökt i 8 år och på 4 dagar har jag endast rökt 6 ciggaretter helt otroligt. Jag må säga att jag är stolt över mig själv och jag vet var jag står. Jag ska inte röka! Nej jag ska sluta helt och blir en pigg brud som orkar. Jag känner mig fan sjuk hela jävla tiden. Men nu sker det en förändring efter så många gånger som jag sagt " i morgon ska jag sluta röka" haha i helvete heller att jag slutat. Men, nu är jag på rätt väg och tänker kämpa mig igenom detta.

Tack för att du finns älskling yo
u are everything!






*

               


*

   

*


*


Nu ska ni få bestämma eller rättare sagt tycka!

Japp, jag tänkte att ni skulle få tycka till om vad jag borde skriva om. Finns det någonting speciellt ni vill veta eller som verkar mer intressant? Skriv gärna i så fall vad ni tycker att jag ska "förbättra" eller "förändra"

Skulle tycka det vore jätte kul om ni ville hjälpa till och komma på någon Kategori som ni gillar :love:

Puss så länge! och jag hoppas ni hjälper mig nu.





NY TÄVLING?
Och sist men inte minst så kommer jag snart att ha en tävling till! Vad tycks om det? Kan ni tänka er. Men vad gör man inte när det snart är jul igen? Haha... Men vinnaren kommer att få en valfri design... WOHOO!
Håll därför ögonen öppna och var med och tävla när det är dags igen!

Jag säger bara gårdagen ägde!

Fy fan vad Kleins var bra igår! Sjukt bra musik och sjukt mycket folk. Hade supermysigt.
Till en början var i på en fest i Bromma som var helt okej, det var billig drick och det var stora utrymmen vilket var rätt så skönt. Men vi betalade 20 :- f´ör 50Cl cider och öl samt en drink tror jag kostade 50 :- och det är otroligt bra priser! Mohaha..

Hur som helst så möte jag upp Melina, Hanna och Kungen i centrum där vi senare tog bussen som gick 22:10. Vi kom fram till Bromma runt 22:40. Så det gick rätt fort. På ISFEST som det hette var vi klar på till ungefär 24:00 men Hanna och Kungen blev kvar medans jag och Melina tog en taxi till Gamla stan där Kleins ligger. Måste säga att ni som inte varit där måste dit! Hade i alla fall superkul och jag har några pics som jag tänkte lägga upp om jag bara förstår mig på min telefon jag tog bilderna med hahah. Kom inte hem förens vid 4 halv 5 Woohoo då mådde jag, vi bra :rolleyes:

Ikväll är det lördags mys och det brukar väl alltid uppskattas ... Eller? I alla fall från min sida. Är just nu hemma hos min pappa så vi ska snart äta en god stuvad macka med champinjoner.. MUMMA! Vi är ju så bra på det där med att laga mat, bättre än många andra ...  

Utgång eller?

Utgång...?
Ja för min del vet jag inte än men Andreas ska ut ikväll med jobbet. Troligt vis så ska jag möta Melina, Kungen och Hanna, skoj! Men är inte säker än. Brukar ha kul med dem brudarna. Men jag saknar min vän Amanda som jag hade tänkt "hälsa" på men så lär det tyvärr inte bli idag :(. Pratade med Linnea tidigare idag med och hon skulle jobba fram till 24.00. Usch så tråkigt en Fredag eller vad säger ni?
Hur som helst om jag ska gå ut med Melina och dom så har jag inte en aning om vad vi ska göra. Vi ska på nån fest är det jag ver och sedan troligtvis fortsätta vidare, men inget som är till 100 %...

Tävla om 2 produkter från Make up store!
Jag sa ju igår att jag hade LOTTAT UT EN VINNARE i tävlingen! Och det lovade jag att tala om vem det var som vunnit men kom inte in på datorn igår så jag är ledsen om jag gjorde er besvikna där ute.
Men nu ska jag berätta för er vem jag vill ge detta pris till...!



Här har vi tävlingens vinnare! Stort grattis till dig Issa!!
Vinnarens blogg http://issabellek.blogg.se/

Ni som inte vann, var inte oroliga det kommer fler tävlingar!! ®


Wooohoo, jag har en vinnare!

Japp ni läser helt rätt! Jag har just suttit och funderat över vem jag tycker är den värdiga vinnaren i tävlingen!

Spännande va...?

MEN! Bara för att jag är jag så kommer jag inte att tala om vem vinnaren är än för spänningens skull
Haha.. Utan jag kommer att göra ett inlägg ikväll men den person som vunnit det fina julpriset! Så vi ses ikväll igen och hoppas alla ni glada där ute följer med då.


Tandläkaren idag gick som väntat usch, fy, blä är det ända som behövs sägas! Jag menar det var nog för hoppningsvis första och sista gången jag laga en tand. Måste vara rädd om "gaddarna". Och så vill jag sluta med att skriva tack för alla gulliga kommentarer jag fått!

Kram så länge!


TÄVLA OM 2 PRODUKTER FRÅN MAKE UP STORE!

Ja nu ska vi tävla och se vem som kan ge mig det bästa jul klappstipset!
Det går helt enkelt till så att ni skriver en kommentar, vilken ni tycker är den bästa julklappen i år.
Sedan så kommer jag att lotta ut en vinnare, och den personen som jag tycker har bästa tipset kommer att vinna 2 produkter från make up store! Kan ju inte bli bättre ...

Tävlingen slutar i morgon kväll då kommer jag också skriva upp vinnaren på bloggen så kika in lite då och då för att se vem den stoora vinnaren är!!

Lycka till ... !!

2 december vilket betyder Tandläkaren i morgon!

Nej usch fy fan... Är det ingen mer än jag som absolut inte tycker om att gå till tandläkaren? Jag har faktist inte någon tankläkar skräck som många tror men obehagligt måste jag erkänna att jag tycker att det är.
I morgon ska jag borra mitt första och sista hål, hoppas jag! Eh, så kan man inte tänka med om man sköter sina fina små tänder som min tandläkare säger så får man inga hål. Men hallå.. haha jag menar det är väl ändå rätt självklart, eller? Föresten är det någon mer än jag som får "dåliga vibbar" när man sätter sig i stolek och tankläkaren kommer in med tunga steg? Det får i alla fall jag! †


Uppdatering!

Förlåt mig att jag alltid slarvar men denna gång så är det nämligen så att jag håller på med en ny design och har fullt upp men den. Sen så ska ni verkligen få se! Spännande va?

Kram så länge!

Webshopping

Vad tycker ni om Webshopping? Vilka är era favorit sidor och i så fall vad brukar ni handla mest?

Hur som helst så ska ni få veta mitt riktiga ja att jag älskar att shoppa på internet! Det är verkligen det roligaste och mest ekonomiska man kan göra! På en Webshop kan man shoppa allt från kläder, skor, smycken, underkläder osv.

WWW.ELLOS.SE - Där kan du hitta allt från kläder, dam & herr kläder och möbler.
WWW.NELLY.COM - Där kan du hitta allt från festklänningar, festskor mm.
WWW.H&M.SE -  H&M är en superbra butik som de flesta känner till och dem har stort kläd sortiment!

kika in där och se ifall du hittar något som passa just dig!

ANNONSERA

Vill du annonsera i bloggen? kontakta i så fall mig på [email protected]